Close

Informace k souhlasu s poskytnutím, zpracováním a uchováním osobních údajů

Současně s odesláním svých kontaktních údajů prostřednictvím kontaktního formuláře na internetové stránce www.practicalmethod.cz uživatel uděluje správci, Pavlu Codlovi, ičo: 70386218, sídlo: Praha – Záběhlice, Nad Vršovskou horou 3, PSČ 10100, o ochraně osobních údajů a obecného nařízení EU č. 2016/679, o ochraně osobních údajů, souhlas se shromažďováním, zpracováním a uchováním svých poskytnutých osobních údajů. Tyto osobní údaje budou shromažďovány, uchovávány a zpracovávány za účelem možného budoucího kontaktování uživatele ve věcech obchodní činnosti správce tj. zasílání obchodních sdělení správce. Osobní údaje budou zpracovávány a uchovávány neautomatizovaným způsobem v elektronické nebo písemné podobě. 

Uživatel bere na vědomí, že je oprávněn získat od správce informace, jaké osobní údaje o něm správce zpracovává, v případě jejich nepřesnosti nebo neúplnosti má právo na jejich opravu, doplnění či výmaz, má právo vznést námitku, má právo na omezení zpracování jeho osobních údajů a právo na přenositelnost jeho osobních údajů, vše v souladu s platnými právními předpisy, upravujícími ochranu osobních údajů.

Tento souhlas uživatel uděluje na dobu 5 (pěti) let ode dne jeho udělení. Uživatel současně bere na vědomí, že je oprávněn tento souhlas kdykoliv odvolat a to e-mailem, zaslaným na adresu: pavel@practicalmethod.cz nebo kliknutím na příslušný odkaz v obchodním sdělení, které obdržel od správce. V takovém případě zajistí správce bez zbytečného odkladu likvidaci uživatelových osobních údajů. Uživatel je oprávněn v případě porušení povinností správce v oblasti nakládání s jeho osobními údaji podat stížnost u příslušného dozorového orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů, www.uoou.cz.